Hoe een authentieke 'pitch' je leven kan veranderen

  • Door Ernst-Jan Bokma
Authentiek

Ken je dat, dat er ineens een zin of een woord in je opkomt dat je niet meer loslaat ?

Vlak voor de zomer was dat bij mij het woord ‘authentiek’ en het bleef maar terugkomen. Ik zag het op boektitels, hoorde het in De Wereld Draait Door en op een seminar sprak iemand er een uur over. De tekens waren overal. Ik moest hier kennelijk iets mee.

Lees meer

8 slimme tips voor 2015

  • Door Ernst-Jan Bokma
Stijger

Het hele jaar zal ik tips en inspiratie doorgeven over slimmere dingen doen met je geld en het ontdekken en leven van het leven dat je (eigenlijk) wilt. Hierbij aan het begin van het jaar een aantal tips voor het hele jaar.

Lees meer

Hypotheek Planning en Advies

  • Door Ernst-Jan Bokma
diensten sdb 3

In een hypotheek advies moet je hele huidige en toekomstige financiële situatie en wensen worden betrokken. Waarom? Omdat een hypotheek grote invloed heeft op alle onderdelen van je financiële leven.

Lees meer

10 tips voor het kiezen van een hypotheekadviseur

  • Door Ernst-Jan Bokma
Kopkoffie.jpg

Als je ‘hypotheekadviseur’ Googled dan krijg je 427.000 hits. Er is dus nogal wat te kiezen. Hierbij een 10 tal tips over waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een bekwame en betrouwbare hypotheekadviseur.

Lees meer

Lifestyle- en Vermogensplanning

  • Door Ernst-Jan Bokma
diensten sdb 1

Lifestyle- en Vermogensplanning is het proces van opstellen, aanpassen en uitvoeren van een financieel plan zodat je het leven kan leiden dat je wilt. Het proces start met het ontdekken van je wensen, dromen en doelstellingen die je leven beschrijven dat je eigenlijk wilt. Vervolgens het opstellen van een plan waarin de financiële mogelijkheden worden gecreëerd om dat leven te bereiken en/of te behouden.

Lees meer

Kort levensverhaal

  • Door Ernst-Jan Bokma
hangmat tussen twee bomen 2

Dit is heel in het kort een onderdeel van mijn levensverhaal: ‘Ik ben geboren en opgegroeid in Halfweg, een dorpje dat tegen Amsterdam aanligt. Zowel van mijn vaders-, als mijn moederskant, heb ik Fries bloed.

Lees meer