Hypotheek Advies met Financiële Planning

 

Hypotheek Advies met Financiële Planning


Het kopen van een huis is alsof je op een kruispunt staat.

Grote en kleine keuzes komen samen en wat je ook beslist het totaal daarvan bepaald voor een belangrijk deel je financiële toekomst en daarmee waarschijnlijk ook je geluksgevoel.

Een verkeerd gekozen hypotheek constructie kan maken dat bepaalde doelen in je leven moeilijker of zelfs niet realiseerbaar zijn.

Daarom hebben wij onderdelen uit financiële planning toegevoegd en zo hebben we deze unieke hypotheek adviesdienst ontwikkeld.

Dit is de toegevoegde waarde van Hypotheek Advies met Financiële Planning:


a. Vooraf een Issue-scan van mogelijke kritieke punten. Hierdoor worden onaangename verrassingen later in het proces voorkomen.

b. Profiel enquête om volledig beeld te krijgen van dromen, wensen, doelen, toekomstige veranderingen en gevoelsvoorkeuren.

c. Alle vaste onderdelen van hypotheekadvies zoals: maximale hypotheek, begroting, financieringsopzet, alternatieve hypotheekconstructies en inkomensrisico.

d. Marktscan van de gehele Nederlandse markt van banken en verzekeringsmaatschappijen. Hierdoor weet je dat je de beste aanbiedingen uit de markt krijgt;

e. Snelle afwikkeling door gebruik van innovatieve software en een zeer professionele backoffice;

f. Financiële verbeterpunten voor de toekomst.

Wil je meer weten?


We hebben een e-book geschreven met de titel ‘Hypotheekadvies met Financiële Planning’. Dit e-book is binnenkort beschikbaar om te downloaden.

We helpen je met hypotheek advies met financiële planning

Zodat je het leven kunt leiden dat je wilt.

Maak snel een afspraak. Aan jou de keuze.