De mensen achter SD&B

 

Leer ons kennen


Stark Diepenhorst & Bokma bestaat komend jaar 25 jaar en was vanaf de oprichting al gericht op financiële planning. Ernst-Jan hoorde toen bij een klein groepje professionals die een postdoctorale studie aan de Universiteit van Amsterdam volgde en op basis van financiële planning een eigen praktijk startte.

Als je verder scrolt kun je iets lezen over de mensen achter SD&B en de betrokken vakspecialisten.

avatar-ernst-jan

Drs. Ernst-Jan Bokma MFP

Gecertificeerd Financieel Planner

frans-kroon

Frans Kroon

DSI Gecertificeerde Vermogensregisseur

 Team van specialisten


In ons netwerk hebben we via Private Wealth Support de volgende specialisten die we kunnen raadplegen voor vakinhoudelijke vragen en/of een second opinion.

Frits

Frits van der Kamp

Echtscheiding en eigen woning

Mr. Frits van der Kamp (1968) studeerde Nederlands Recht in Nijmegen en Fiscaal Recht in Leiden. Frits is sinds 2008 zelfstandig gevestigd als fiscaal-juridisch adviseur en docent. Als fiscaal jurist heeft hij ruime ervaring opgedaan met de advisering aan vermogende particulieren en ondernemers. Hij heeft een bijzondere expertise op het terrein van echtscheiding, levensverzekeringen alsmede de eigen woning. Naast de adviespraktijk verzorgt hij bijeenkomsten ten behoeve van diverse opleidingsinstituten. Tevens publiceert hij in diverse vakbladen.

Jos-241x300

Jos Brauwers

DGA en de vermogende particulier

Jos Brauwers (1961) is als bedrijfs- en fiscaal econoom al ruim 30 jaar actief op het gebied van vermogensplanning, vermogensstructurering en fiscale structure-ring van de ondernemer. Hierin staat voor hem centraal welke (toekomst)doelen heeft een ondernemer en (hoe) kan de ondernemer deze realiseren rekening houdend met kansen en risico’s. Sinds 1998 is hij in verschillende functies – onder andere 6 jaar als bestuurslid – verbonden aan de Federatie Financiële Planners. Tevens is hij als docent en assessor verbonden aan de opleiding tot Master of Financial Planning van de Erasmus Universiteit.

1643305093209

Sylvie Adolfse-Janssens

Estate Planning

Als financieel-planner en estate-planner kijk ik graag samen met de klant vooruit de financiële toekomst in. Ik geef fiscaal advies aan vermogende directeur-grootaandeelhouders (dga’s) en daarnaast adviseer ik vermogende particulieren en families. Voldoening heb ik als de klant profiteert van mijn inspanningen. Ik streef daarbij naar een advies dat aansluit op de persoonlijke situatie en wensen van de klant. Met plezier leid ik mijn klanten door de jungle van regels en wetten. Estate Planning is daarbij mijn specialisme.

1516841322108

Wim Bull

Fiscalist & Pensioenadviseur:

Wim Bull is sinds februari 2012 betrokken bij DK Accountants & Adviseurs. Hij is van grote waarde als belasting- en pensioenadviseur. Lastige vraagstukken inzake oudedagsvoorzieningen voor de ondernemer ziet hij als een uitdaging, dat geldt met name voor het pensioen in eigen beheer. Wim Bull is onze specialist voor pensioen- en stamrechtzaken in eigen beheer. Daarnaast is hij een belastingadviseur met ervaring in het MKB en de Automotive branche.

freddy-forger-stoic

Freddy Forger

Beleggen

Freddy is in 1975 geboren in Utrecht. Na een studie bedrijfseconomie aan de UvA te Amsterdam kwam hij in 1997 terecht op de Amsterdamse beursvloer als hoekman bij AOT. Hij is in de afgelopen 19 jaar werkzaam geweest binnen de actieve kant van de financiële wereld als handelaar en fondsmanager en weet als geen ander hoe moeilijk het is om de markten te verslaan. Tijdens zijn postdoctorale opleiding aan de VU te Amsterdam kwam hij meer te weten over beleggen voor de lange termijn en raakte hij steeds meer overtuigd dat de benadering van de institutionele beleggers nog veel te weinig beschikbaar was voor de particuliere markt.

1979-Goulmy-Corne-Maljaars-LOW-Corne-Maljaars

 Corné Maljaars

MKB Financiering

Ir. Drs. Corné Maljaars (1971) studeerde Scheikundige Technologie in Delft en Bedrijfseconomie in Amsterdam. Na een bancaire loopbaan van bijna 25 jaar als zakelijk relatiemanager, heeft Corné in 2021 besloten om als zelfstandig en onafhankelijk adviseur op het gebied van financieringen te starten. Onder de vlag van Financieringsgilde adviseert hij bedrijven op het gebied van financieringen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitbreiding, aankoop vastgoed, een overname of groei in werkkapitaal. Zo vindt Corné voor iedere financieringsbehoefte de juiste match met een passende financier.

 Binnendienst


Het compleet maken en bewaken van hypotheek dossiers wordt verzorgd door onze binnendienst bestaande uit:

irma_website-1.300x300

Irma Schaar

lou-anne_website.300x300

Lou-Anne den Oude

Antwoordservice ABS


Als je ons belt op het vaste nummer dan krijg je vaak één van de volgende dames aan de telefoon

team-2023