Verbeter je financiële toekomst

 

Verbeter je financiële toekomst


De afgelopen jaren is er een nieuwe hype in financiële planning onder de naam ‘Goal-based Planning’.

Het uitgangspunt van deze vorm van planning is het realiseren van dromen, wensen en doelen van mensen waarin geld een belangrijke component is.

Wij hebben deze nieuwe manier van financiële planning praktische inhoud gegeven in onze dienst ‘Verbeter je financiële toekomst’

Dit zijn de 6 stappen in dit proces:

Stap 1

Ontdekken wat je wilt

We helpen je met het helder krijgen van je dromen, wensen en doelen door je huiswerk te geven met het invullen van in een werkboek.

Stap 2

Inventariseren financiële gegevens

We verzamelen al je financiële gegevens vanuit digitale bron bestanden en documenten die je ons stuurt en zetten daarmee een Financieel Toekomst Model op.

Stap 3

Verbeteringen ontdekken

We maken een afspraak met je om samen achter het scherm te zien hoe we je dromen, wensen en doelen kunnen realiseren vanuit je huidige situatie en welke verbeteringen daarvoor nodig zijn.

Stap 4

Rapporteren

Een kort helder rapport met visuele weergaven en met daarin een verbeteragenda en de toegevoegde waarde van elke verbetering afzonderlijk.

Stap 5

Realiseren verbeteringen

We gaan de verbeteragenda voor en met je realiseren. We hebben daarvoor ruime kennis en ervaring en uitgebreide contacten in de financiële wereld (verzekeraars, banken en beleggingsinstellingen).

Stap 6

Monitoren om op koers blijven

We spreken af om periodiek te kijken hoe het gaat met de realisatie van je dromen, wensen en doelen. Daar waar nodig kunnen we bijsturen zodat je op koers blijft.

Het lijkt wellicht dat dit proces weken of maanden duurt maar de eerste 4 stappen kunnen heel snel gaan. Vaak niet langer dan een doorlooptijd van 10 dagen.

Toegevoegde waarde:


Dit is de toegevoegde waarde van Verbeter je financiële toekomst:

a. Snel en volledig inzicht in je financiële toekomst en je dromen, wensen, doelen.

b. Gebruik van financiële planningssoftware (o.a. Private Wealth Navigator) waarin cijfers visueel gemaakt worden. Hierdoor kun je met ons achter het scherm meedoen in het bedenken van de beste oplossingen.

c. Gebruik digitale brongegevens waardoor er meestal weinig documenten hoeven te worden aangeleverd.

d. Scheiding tussen inzicht en advies zodat je ook kan kiezen voor alleen inzicht.

e. Duidelijke verbeteragenda van je financiële toekomst. Als er iets te verbeteren is dan is de kans groot dat we het vinden.

f. Sterke onderbouwing en doorrekening met de beste financiële planningssoftware beschikbaar in Nederland.

Wil je meer weten?


We hebben een e-book geschreven met de titel ‘Verbeter je financiële toekomst in 6 stappen’. Je kunt het hier downloaden.

Naam(Vereist)
OMYB9M1-min (1)

We helpen je met jouw financiële
toekomst

Zodat je het leven kunt leiden dat je wilt.

Maak snel een afspraak. Aan jou de keuze.